Кошница
0 продукта
 

Как да поръчам

Може да направите поръчка ОНЛАЙН или на тел: 0879 121 443, 0897 91 33 61 

Може да вземете Вашата поръчка от нашият магазин в София ул.Цар Симеон 155, без да заплащате за доставка!

При поръчки над 100 лева, доставката е БЕЗПЛАТНА за град София.

Доставката в страната е според тарифата на куриерска фирма Еконт Експрес.


I. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА

До снимката на всеки продукт в онлайн магазина стои бутона "ПОРЪЧАЙ". Натискането на този бутон записва избраният от Вас продукт в така наречената "Виртуална пазарска количка или кошница". Съдържанието на кошницата се запазва, докато Вие не решите да преминете към покупка на дадената стока. Вие можете да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.

Цената, която е посочена е за 1 брой и не включва цената за доставка до посочения от Вас адрес.

II. ПОКУПКА

Натискането на бутон "ПОКУПКА" Ви отвежда към процедура по покупка, която включва два варианта:

1. Създай профил

2. Купи като гост.

И при двата варианта трябва да въведете име, адрес, телефон, e-mail,  град и населено място за връзка с Вас. 

Втората стъпка е избор на метода на плащане и доставка.

Методът за плащане в Р.България е наложен платеж - в брой на куриера при доставката на Вашата поръчка или в офис на Еконт Експрес при взимане на пратката лично.

  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт, като може да бъде до адреса на получателя или до избран от него офис на фирмата в населеното място.
  • Всички поръчки направени до 16 ч. се обработват и изпращат на същия ден и биват получени на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).
  • Всички поръчки направени след 16 ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден.

III. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели цената на продукта и цената за доставката остава да кликнете на бутона "Потвърди поръчката".

След това ще получите обаждане от наша страна на посочения от Вас телефон за потвърждение на поръчката.

Ще получите и автоматично съобщение на Вашата електронна поща с описание на поръчката - т.е вид брой, и цена на продуктите, цена на доставката, адрес на доставката и начина на плащане.

Ако имате колебание или въпроси, винаги можете незабавно да се свържете с нас  на следните телефони: 0879 121 443; 0897 913 361

IV. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

За гр. София приети заявки до 14ч. се изпълняват в рамките на работният ден. Заявки получени след 14ч.се изпълняват на следващият ден до 13ч.За територията на Република България ние доставяме в рамките на 1 работен ден! .

V. ЦЕНИ

Всички цени, обявени в този сайт, са с включен ДДС. Без транспортни разходи.  Авто мото Батерии ЕООД е регистрирано дружество по ЗДДС.

VI. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител, който е закупил какъвто и да е продукт чрез този сайт, може да върне стоката в срок от 7 работни дни считано от датата на получаването съгласно чл. 55 от ЗЗП. В изпълнение на закона, Авто мото батерии ЕООД се задължава да възстанови заплатената сума в случай, че стоките ни бъдат върнати в подходящ търговски вид, с ненарушена опаковка и в цялост.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.